291212

Nu ligger jag i sängen med Michael Jacksson på tven, häftigt att kolla på honom. Vilken känsla!
 
aja idag var jag iallafall på ridskolan och red en B-ponny frust. Han behövde någon tuff ryttare eftersom han sparkar hela tiden, men jag tyckte han skötte sig super bra. Han sparkade bara nån enstaka gång mot spöt. Red han en gång i sommras och det var nästan det värsta jag gjort, han var så grymt seg och jag med ingen kondition var helt slut. Så idag var jag chockad när han gick framåt frivilligt och galoppera på, han var faktist riktigt mysig, dock väldigt stel..
 
Här är lilla Frust.

281212

Idag blev det en kort ridtur på Cleo, det var svin halt och snön var hård. Hon halkade och ramlade bara vi skulle gå till paddocken. Där var snön hård och rätt djup så red i bara 15-12 min, trots underlaget var hon pigg och väldigt fin. Tänkte rida Tiffany också men det hade nog blivit för jobbigt för henne i snön.
 
Imorn ska jag till ridskolan igen och rida, hjälper till att hålla igång hästarna mellan lägrerna då dom blir både pigga och busiga. Annars ligger jag bara i sängen hela dagarna och njuuter!
 
 

271212

ligger i sängen o är förkyld, igen... blir så trött! har typ inte sovit något inatt, får bli att ligga här resten av dagen och vila upp mig.
 
 Igår var jag som sagt på ridskolan och red winnie. Han var fin men oxå väldigt stum. Han hade rätt mycket energi i sig oxå och då vill han bara springa. Men jag tyckte ändå att han efter ett tag blev väldigt stadig i ena traven. Han vill trycka ut bogen i högervarvet när jag ska in på volt och då blir han för böjd, man får jobba väldigt mycket med benen på han, annars blir han stum och ostadig. Han var iallafall nöjd med sig själv och det är bra, för det behöver han! han frusta och frusta..
 

251212

En liten uppdatering om vad som händer i mitt liv just nu:
Julafton igår var som vanligt underbar, fick så himla många fina presenter!
Jag fick bl.a. mer presentkort på skara häst sport så nu ska ja shoppaaaaa massor (om jag hittar något ja vill ha, haha)
sen fick jag jätte fina presenter av min underbara pojkvän, så fin är han!
Fick en tröja som ja tjatat sönder om och en sjukt go parfym, till han köpte jag parfym, tröja o godis :)

Idag har det inte hänt något, tänkte rida men hade ingen skjuts och ville inte ta cykeln.
men imorn ska jag rida Cleo en sväng, tänkte rida Tiffany oxå men tror inte jag hinner det för sen ska jag vidare till ridskolan och rida Winnie lite. Sedan vidare till Oliver!
Ska nog ta några kort imorgon på båda hästarna så det finns något kul att kolla på här för er.
 
 

241212

GOD JUL PÅ ER ALLA!
Hoppas ni får en underbar dag
 
 
 
Nu drar vi till mormor :D

äntligen.

nu är bloggen fixad & jag blev väldigt nöjd.
kör på en lite mörkare stil nu när det är vinter och byter sedan färg på sommaren!
Får tacka Viktoria som hjälpte mig, här är hennes blogg: http://trendbyfriends.blogg.se/

TACK snälla!

underbara jul!

nu har jag suttit och slått in julklappar & är äntligen klar, är så kass på att slå in, alla paket ser ut som skräp :))
men jag har iallafall redan gett bort 3 julklappar till Sara, Tiffany, cleo & bolero.
Sara fick dusch & bodylotion, Tiffany fick en fin brun grimma med guldiga spännen & sen fick alla hästar en korg med morötter, äpplen och knäckebröd!
 
Igår var alla 3 hästar ute samtidigt, jag red Tiffany, sandra red Cleo och sara Bolero. Bolero och Tiffany hade överskottsenergi & busa runt på vägen. så fort bolero gjorde något så gjorde Tiffany samma, haha sötnos.
Varje gång jag har gått ut på gärdet så har Tiffany busat, hon flyger iväg och gör några skutt haha. Men de är ju bättre hon är busig än seg och tråkig ;)
 
Idag ska jag bara vara hemma och mysa med familjen, uppesittar kväll med glass & godis! mums..
 
Såhär söt blev hon i grimman, hon har ju ett brunt täcke så de passade bra!
 
 

film

juste!
om ni vill se film från min och Tiffanys tävling så kan ni gå in på: http://teambs.blogg.se/
Det är tiffanys ägare Sara som jag rider hos :)

Hööks

idag har jag varit på Hööks och inhandlat lite julklappar till mig själv hehe.
första gången jag var på Hööks i skövde och det var riktigt bra! dit kommer jag åka massor med gånger, synd att det ligger så långt bort bara..
Jag ville typ ha allt där inne, det finns så mycket fint! men köpte ridskor, hjälm och strumpor.
Hade redan bestämt mig vad jag ville ha när jag kom dit så det var inte svårt att bestämma sig.
 
Vanliga crw strumpor fick det bli, tunna och bra.
 
Enkla lätta ridskor. Hatar stora klumpiga skor, går ju knabbt rida i.
Har ju ett par lika dana bruna typ som jag älskar!
så dom här passa mig perfekt.
 
och sen denna hjälm, en sån jag hade innan.
Dom här är grymt sköna och sitter pefekt!

lov!

tjohoo nu har ja äntligen jullov! och kl halv 8 hade min kropp sovit klart idag..
ska gå på stan hela dagen idag och börja fixa julklappar, har inte planerar nåt vad jag ska köpa bara till vilka jag ska köpa till.
 
menmen, igår var det sista gången på ridskolan för detta år, vi hoppade och det kunde inte gått bättre!
hade Winnie och han skötte sig jätte bra som vanligt han var så fin så. och han är en väldigt säker hopphäst, han hoppar allt och han kan man lita på. suuper nöjd!
 
skönt att det är lov så att jag kan åka till stallet lite oftare, ska försöka åka dit så mycket jag hinner, men nu innan jul är det ju så mycket som ska fixas. Jag ska handla alla julklappar och baka mm.
Ska även försöka ta mig till skara hästsport någon dag också där jag har massa presentkort, kommer aldrig på något jag kan köpa där men nu tror ja att jag vet..
 
Jag måste även ta några kort nu när det är vinter, kollar jag i mina album så ser jag bara sommarbilder haha. Men det är inte så kul att stå med en kamera när det är kallt.
fina ponny.
 

tävling

så då var Tiffanys första tävling gjord och det gick suuper bra, hon skötte sig jätte fint som vanligt.
Jag är jätte nöjd & stolt över henne, no problems!
 
Det ska bli så skönt med jullov nu så jag kan spendera mer tid i stallet. Cleo vill ju så gärna komma ut och bli ompysslad, hon blir alltid så himla glad när hon får komma ut och busa ;)
Ska även ta lite fina bilder på mig och cleo i snön, vill ha några bilder att sätta på vägen här hemma.
 
Sitter även och funderar på vad ja ska köpa för julklappar till ponnysarna, men Tiffany ska nog få ett schabrak och Cleo vet ja inte än, ska till Hööks snart och kika lite. Har ju även presentkort på skara hästsport som jag inte använt än..
 
nöjd ponny.
 

141212

idag har jag ridit Tiffany, vi red fram och tillbaka på vägen. Provade att gå ut på gärdet men snön var rätt djup och då blir det lite jobbigt för henne att gå.
i början va hon väldigt pigg och lite busig men efter ett tag blev hon riktigt fin, hon blev stadig i traven och hade ett bra tempo. red i ca 15-20 min, hon blev så trött, hon stod och hängde i grimman i stallet efteråt, sötponnyn!
Tänkte rida cleo efteråt, tog in henne för att brodda och märkte att hon inte hade några broddhål haha. så de blev ingen ridning men jag borsta på henne lite iaf!
 
tog inga kort idag eftersom de va så jäkla kallt och ville inte ta av mig vantarna haha.
 
 
 
fiina cleo!

121212

kom hem från stallet för ett tag sen och fyy va kallt det var! stod i duschen ett bra tag när jag kom hem...
Jag red iallafall Winnie, han var väl fin förutom att han ska hålla på att rycka med huvudet hela tiden, det är svårt att få han stadig framför mig..
Vi red först utan stigbyglar och jag tycker det gick förvånadsvärt bra, han brukar va väldigt svår att hålla om när man sitter ner och han blir lite ostadig, men idag kändes det bra. Han var lugn och fin.
sen räknade vi galoppsprång mellan 2 bommar, 7 galoppsprång fick vi inte, jämt och fint varje gång.
 
Sitter här i soffan och fryser fortfarande, det får gärna vara vinter men inte så här kallt!
 
lägger upp en härlig bild från spanien bara för att tänka på annat.

091212

ååh helt slut! kan knappt hålla uppe ögonen och ont i hela kroppen har jag oxå..
Idag har jag varit i stallet från halv 8 till halv 6 typ. Vi hade stalltjänst och sedan var det luciashow.
Allt gick som planerat och det var en lyckad dag. Usek vann gymkanan igen, tjohooo!
älskar sånna här mysiga dagar, gör heldre detta än att ligga hemma i sängen och va rastlös.
har inga kort från idag men det kommer la kanske ut på hemsidan nån dag då jag kan visa lite. Tidningarna var ju även där så håll lite koll!
 
slänger upp en bild på mig och minella, då det var hon som deltog i vårt gymkana-lag!

081212

pausar från allt plugg en stund, har prov på Turismens historia m.m. har 99 sidor att läsa så är lite lagom trött..
 
Idag åkte vi iallfall ner till ridhuset med Tiffany. Hon gick så duktigt in i transporten men backa ur den sen ska hon inte! Hon trycker sig allt hon kan mot frambommen istället för att backa så hon får vända runt i transporten istället. men de är hon nästan för stor för, men hon gör helldre de än att backa.
 
Det var några andra hästar i ridhuset samtidigt och hon var lite rädd när dom kom bakom henne då hon inte alls är van vid detta. Men annars var hon som vanligt jättte fin och cool.
Vi satte upp ett litet hinder som vi red på några gånger, först gick hon bara över men sen när vi fick upp tempot så kom det allt ett skutt. Så galoppera vi runt och hon har sån fin galopp den ponnyn! (är lite smått kär) Hon är allt härlig!
Så nu taggar vi inför nästa helg då det är julhoppning för oss, vi ska hoppa 20, 40 cm då det är hennes första tävling, spännande!
 
 
bilden är från saras blogg.

061212

igår var det onsdag och jag red på ridskolan som vanligt. fast kan inte säga att det var ett vanligt ridpass, p.g.a det dåliga vädret som var det bara jag och sandra som kom och red. Vi red för lotta för madde hade blivit insnöad :/
Jag hade winnie och sandra hektor, vi red i ca. 40 bara. Men winnie var väldigt fin i båda sidorna idag, inte alls stel utan väldigt arbetsvillig, så härligt! är nöjd även denna vecka med honom, finaste!
 
Cleo har jag inte hunnit/kunnit rida på tag, dels p.g.a av vädret och att jag har haft mycket o göra. Nu i slutet innan lovet kommer typ alla läxor i alla ämnen samtidigt men har nu bara 3 prov kvar tror ja :)
Cleo får vara med på bild idag.

lång dag, långt inlägg

igår var det en låång dag kan man säga.
Var i stallet (ridskolan) redan vid halv 8. Började med att brodda nougat, som vanligt var det sjukt svårt att hitta broddar som passa men nougat hade ändå rädd fina broddhål så de gick rätt bra. Sedan tog vi ut hästarna och började mocka, halma osv. (alla stallsysslor)
Sen när vi var klara med de ca. kl10 så började vi julpynta i stallet, granen åkte fram och en massa glitter.
Sen tog vi en snabb lunch och sen var det dags att brodda igen..
Började brodda vitnos men han hade ovala broddhål så han fick stanna hemma, höll på ett bra tag i kylan.
Sen brodda jag nelly och det gick lite bättre, fick kämpa ett tag men sen gick det.
Satte i nougats broddar i bak och det gick snabbt och enkelt, skönt!
 
Vi julpynta hästarna lite och sen sitta upp för att rida iväg till götenes tomteparad.
Just när min kompis ska hoppa upp så får hon en spark i magen stackarn, men som tur var så klarade hon sig hel och mår nu bra! skönt..
Men vi gick till paraden och där framme gick det mycket bra, hästarna skötte sig fint och alla var glada o pigga.
 
Jag kom hem vid 6-halv7 igår kväll och var helt slut.. slängde mig i soffan och kunde knappt röra mig. Somna vid 9 tiden, haha
Vaknade idag upp med träningsvärk typ i hela kroppen, armar ben.. och inte nog med det så var mina händer helt ömma och hade ett antal sår på händerna efter all brodd.. menmen de är sånt man får ta, och jag kan säga att dagen var grym och hur mysig som helst!
 
..och såhär bra gick det när vi skulle hämta gran-grenar!
 
RSS 2.0