300812

igår red jag på ridskolan, vi red till berg kör bana. Jag red champis, först red vi runt pinnar och upp o ner för backar, sedan galoppera vi igen vattnet några gånger, champis är såå rolig där.
sen avslutade vi med en övning på deras dressyr bana. Vi hann inte alls mycket där innan de var dags att gå hem, men jag fick få en lugn rytm på han. det tar ett tag att få honom dit han vill men jag är jätte nöjd. tycker verkligen om den hästen, han har alltid varit speciell för mig. han ger mig sånna underbara känslor.
hoppas på att få rida honom några gånger till så att jag verkligen kommer på honom. finaste <3

170812

nu va det ett tag sen jag skrev här men sitter inte vad datan lika ofta längre och då förtränger jag bloggen ;)
men jag har iallafall ridit cleo väldigt mycke på det sista. stina har ju sin häst hos sara nu oxå så vi rider tillsammans och de är riktigt kul!
jag tycker det är jätte kul att vara där, det är ett litet o vääldigt snyggt stall. ett är jätte mysigt. har verkligen hamnat på rätt plats! har ridit där 2-3 år eller nåt tror ja. och jag trivs jätte bra! så tack Sara för att ja får vara där :)
 
cleo är pigg och frisk som vanligt, trots sin ålder så är hon vääldigt pigg. hon blir aldrig slö och taggar järnet i skogen. så fin ponny!
 
RSS 2.0