300612

idag var jag och cleo ute en sväng i skogen, det var sjukt varmt och flugor över allt. därför red vi en snabb runda. finns inte mycke och skriva om ridpasset, men någon dag i veckan tänkte jag gå ner o känna på vattnet. jag har aldrig vart där med cleo så de ska bli spännande. tänkte ta med stina o hennes cleo för hon står nere i mariedal så vi har nära till varandra, super!

270612

glömde helt bort att blogga igår..
men igår var jag iaf hos cleo, jag red bort till en gräsplätt vid fotbollsplan och red lite dressyr.
red på hackamore igen för hon är mycket roligare och rida då. efter som hon blir så tjaffsig med bettet och grinar.
det gick jätte bra och hon va fin. hon var alldeles lagom pigg. men jag red inte länge eftersom det är massa vidriga flugor och blinningar över allt, blir galen! och varmt var det oxå ;)
johanna var med och tog några fina bilder!











cleo fyller 20 på fredag oxå, kan man inte tro ;)

tillbaka!

nu va det ett tag sen jag skrev. jag åkte ju till spanien i en vecka sen var det slutet på skolan så jag har haft mycket att göra!
men nu är skolan över och jag har tid för bloggen.
ridskolan är ju slut nu oxå, jag red peter till madde i torsdags med usek. så nu är hästarna där och njuter :)
jag har även kommit igång o rida cleo oxå. riktigt skönt att rida henne igen eftersom jag gjort så mycket.. men idag red jag iaf henne. jag red en snabbis i paddocken. jag red henne på hackamore för första gången och hon var riktigt trevlig att rida med de på. hon blir inte alls grinig. Vädret är ju såklart inte på topp men jag hann undan spöregnet!
häromdan var johanna med i stallet och tog några fina kort på oss!














RSS 2.0