Mitt hästliv just nu

Nu har det hänt riktigt mycket i mitt hästliv.
Just nu rider jag många hästar och spenderar mycket tid i stallet. Ska presentera hästarna varförsig lite kort så ni hänger med här i bloggen.
 
Daisy Chime:
Hon är en ny ridskolehäst. Hon kommer från irland och är en irländsk sport ponny på 7 år.
Har ridit henne under sommaren när vi satte igång alla ridskolehästar. Vi trivs väldigt bra tillsammans och jag fastna vid henne direkt. Hon är pigg och känslig men otroligt snäll. När man rider henne behöver man ha en mjuk och stilla hand och en stadig skänkel. Man måste vara stark i mage och sitta rakt. Hon är lite svårriden om man är ovan. Hon går inte med 100% i verksamheten utan hon ska skolas in. Jag har ridit henne några gånger själv under veckan och hon har blivit finare och finare.
Vi har även vart med på både dressyr och hoppträningar och det är gått suuper bra. Vi trivs otroligt bra tillsammans.
Jag har också börjat i en träningsgrupp på ridskolan och då ska jag rida Daisy.
 
 
Golden:
Golden är min kompis Malins häst som jag nu ska ta hand om ett tag framöver. Hon har nu flyttat och ska studera så då sköter jag hennes häst.
Golden är ett fullblod och rids i både dressyr och hoppning.
 
 
 
 
Kalle:
Kalle är en svensk ridhäst på 1.67. Han är stor och kraftigt men riktigt rolig att rida. Han är genomsnäll och lagom pigg. Han rids och har tävlats i både dressyr och hoppning. Just nu går han på medicin för sina luftvägar så har inte ridit på ett tag. Men ska försöka ta mig dit någon dag.
Kalle är min mammas jobbarkompis häst som står i skälvum.
Hon har även en dotter som jag hjälpt några gånger, hon har en liten busig b-ponny. Ska fösöka hjälpa henne nån dag också.
 
 
 
 
 
 

nya favoriten

 
 
 
 
RSS 2.0