290412

idag har jag och cleo vart ute på äventyr! vi red bredvid järnvägen bort till mitt hus, där mötte vi min familj och sa hej en snabbis. Sen gick vi vidare över bron och upp mot stina för att rida ut en sväng med henne och andra cleo. Min cleo var suuper pigg ;) sprang ifrån stinas cleo för det mesta. Hästarna skötte sig annars bra och det var riktigt mysigt!
Cleo var väldigt lugn i trafiken bara att hon hoppade till för några enstaka "farliga" saker, men hon tyckte det var riktigt kul! detta var nog det mysigaste jag gjort på länge, alltid roligt med äventyr, speciellt med en sån rolig ponnii :D
här kommer några bilder från idag

270412

kom precis hem från Cleo (stinas sköthäst) jag red en sväng i skogen och hon va väldigt pigg och framåt :)
dum som jag är så  tog ja på mig vinterjackan, när jag red iväg började solen steka riktigt varmt och där red jag i min vinterjacka, vet inte om jag ska kalla de tur eller otur ;) bra att det inte regna iallafall!
har inte så mycket mer att skriva för detta var en snabb sväng till stallet, ska snart träffa stina så då ska vi mocka o slänga in hästarna sedan hittar vi la på något roligt!

260412

idag har jag varit hos stinas sköthäst Cleo och hjälpt henne och rida för hon jobbade. Cleo är en stor d-ponny som är genom snäll, en utav dom snällaste hästar jag ridit :) hon är lydig och gör som man ber henne om vilket jag kan tycka bli lite långtråkigt.. jag tycker det är roligare med en häst man får "kämpa" mer med ;)
men jag red iaf dressyr på banan och hon skötte sig fintfint, hon går väldigt fint i skritt och trav men sen i galoppen orkar hon inte bära sig själv utan saktar av direkt, i början brukar hon gunga väldigt mycket fram och till baka med huvudet så man måste få henne stadig och de blev hon sen, båda blev väldigt nöjda :D
ska även rida henne imorgon oxå för stina jobbar! :)

jag har 2 bilder från idag när vi travade av :)



250412

idag red jag på ridskolan, red winnie. vi red en typ evighets bana med trav i olika tempon skritt o galopp. när vi värmde upp tyckte jag att han var väldigt fin och bekväm, ibland blir han lite spänd men han jobbade bra med bakbenen. sen på evighetsbanan blev han spänd + "springig", han orkar inte så stora längder att arbeta utan han tröttnar efter ett tag, madde sa de att man ska vara glad för de "lilla" man får, och sedan arbeta vidare med det så att han orkar mer :) men han är en super trevlig och mysig ponny! alltid snäll och försöker så gott han kan, riktigt rolig :)

har ingen bild när ja rider han, men här är en på han och sandra apell :D

240512

idag har jag varit hos cleo. Vi red bort till en liten gräs plätt och red lätt dressyr i kanske 20 min, hon var jätte mjuk och fin! inte alls sur som hon oftast är när man rider dressyr utan gick piggt framåt, jätte roligt :)
sen skulle ja skritta över åkern hem och hon blev super pigg! hon trava på sidan så ja släppte iväg henne i galopp vilket hon tyckte va riktigt skönt , hon frusta o frusta på vägen hem ;)
och vädret har varit underbart idag! när ja red iväg så värmde solen jätte skönt! kändes lite som sommar..
Imorgon ska jag till ridskolan och rida så skriver mer imorgon eller på torsdag!

 
här kommer en liten bild från idag, haha ;)

omstart!

(headern ska snart bytas!)
Tänkte att jag skulle börja blogga lite nu igen om mitt hästliv :)
kommer skriva inlägg när jag ridit ridpass eller varit i stallet, tycker det är rätt roligt att prata om mitt intresse och utveckling.
Hoppas några läser och även slänger in någon komentar!

RSS 2.0